Connect with us

Politica

Cătălin Flutur: „Investiţiile au scăzut cu un miliard de dolari în ultimul an”

Published

on

flutur catalin acl

Co-preşedintele ACL Botoşani acuză Guvernul Ponta că a tăiat fondurile pentru investiţii şi a direcţionat banii către pomenile electorale. Cătălin Flutur susţine că la nivel naţional, numărul şomerilor a crescut considerabil şi asta deoarece mii de firme au intrat în insolvenţă.

„Am intrat în posesia execuţiei bugetare la şapte luni, pe anul 2014. Constat că aceasta arată execuţie bugetară nu poate decât să arate dezastrul guvernării Ponta în România. Cheltuielile pe investiţii în iulie 2014 sunt cu aproape un miliard de dolari mai mici decât în iulie 2013 iar în iulie 2014 faţă de iunie 2014 sunt cu 352 de milioane mai mici. Ponta şi guvernul lui nu dă doi bani pe problemele cetăţenilor şi pe cea mai importantă problemă, găsirea unui loc de muncă.

Faptul că au sistat investiţii a dus la aproape 100.000 de şomeri în plus şi câteva mii de firme care au intrat în insolvenţă. România nu dă niciun semn că ar putea să iasă din recesiune. Dacă ar avea un pic de respect faţă de români, domnul Ponta ar trebui să-şi dea demisia. Să ia exemplu de la colegul lui francez care a fost de atâtea ori lăudat de Victor Ponta pentru că era un guvern condus de socialişti. Un Guvern şi-a dat demisia iar Franţa nu era decât în stagnare economică. Au fost două luni pe zero. Noi am avut două luni de descreştere economică”, a spus Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad