Connect with us

Evenimente

Alarmă falsă pentru căutarea unei tinere care nu a fost rapită şi bătută

Published

on

politisti filtre

Mai multe echipaje de politisti au instituit filtre la iesirea din Botosani spre Suceava după ce s-a anunţat la 112 ca o femeie a fost batuta si bagata cu forta intr-un autoturism.

După câteva ore, poliţiştii au avut surpriza să constate ca de fapt lucrurile nu stau chiar aşa cum au fost reclamate. Politistii au aflat ca este vorba de o tanara de 23 de ani de etnie roma, din Suceava care traieste in concubinaj cu un barbat, de aceeasi etnie din Botosani.

Acesta le-a spus anchetatorilor ca astazi, partenera sa a fost in Botosani, au facut amandoi cumparaturi si femeia s-a intors in Suceava cu o masina de ocazie.

“In urma activitatilor desfasurate se banuie ca apelanta ar fi o tanara de 23 de ani din municipiul Suceava si continuam verificarile pentru depistarea acesteia”, a spus Daniela Gheorghiescu,purtator de cuvant IPJ Botosani.

Acum, oamenii legii trebuie o identifice pe tanara la domiciliul sau din judetul vecin, iar in cazul in care se va confirma ca aceasta a sunat la Politie si a pus in zadar pe drumuri mai multe echipaje de politisti, va fi amendata.

politisti filtre2 politisti filtre1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad