Connect with us

National

Un nou joc PIRAMIDAL. Zeci de oameni, păcăliţi cu CREDITE FALSE

Published

on

Bani-lei512

Zeci de oameni din Timişoara au depus plângeri împotriva unei firme care le-a promis împrumuturi cu dobânzi extrem de mici. Ca să primească banii, oamenilor li se cerea să plătească întâi 5% din valoarea creditului. Doar că nimeni nu a primit vreodată împrumutul promis.

Zeci de timişoreni, atraşi de promisiunea unor credite cu dobândă foarte mică, şi-au pierdut economiile într-o schemă financiară de tip piramidal. După ce şi-au dat seama că au fost înselaţi, oamenii au depus zeci de plângeri la Protecţia Consumatorului şi la Poliţie, potrivit digi24.ro.


Firma funcţionează la Timişoara din primăvara acestui an. Atraşi de condiţiile avantajoase, zeci de oameni au vrut credite cu dobânzi mici. Existau însă câteva criterii: cei care doresc împrumutul trebuie să plătească 5% din suma solicitată, precum şi alte taxe. Apoi trebuie să aştepte între o luna şi… 20 de ani. Unul dintre păgubiţi a vrut să obţină un credit de 10.000 de euro. Fără să primească banii, femeii i s-a cerut să plătească rata lunară: “Am plătit suma aceea, suma de 2.700 de lei plus o primă rată de 357 după care mi s-a spus că în maximum 10 zile voi primi banii”.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad