Connect with us

Evenimente

Accident rutier la ieşirea din Cătămărăşti Deal GALERIE FOTO

Published

on

accident25august (1)

Doua femei, una de 46 de ani si cealalta de 65, au ajuns in aceasta după amiază, in mainile medicilor, dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier. Evenimentul s-a produs la iesirea din Catamarasti Deal.

O soferita în vârstă de 30 de ani care se indrepta catre Dorohoi a franat brusc, in clipa in care un cablu i-a căzut pe capota. Un sofer care circula in spatele autoturismului condus de şoferiţă nu a reuşit să evite impactul.

“Am preluat doua persoane de sex feminin. Una de 46 de ani cu traumatism cranio-cerebral acut inchis minor, cu o plaga la arcada, un traumatism de coloana, si un traumatism minor de membru superior. Iar, cealalalta persoana, de 65 de ani cu un traumatism de bazin, minor si cu o crestere usoara a hipertensiunii arteriale”, a declarat Nicusor Curteanu, medic SJA.

Femeile lucreaza la o firma de confectii din municipiul Botosani si se intorceau acasa la Dorohoi. Angajatii de la firma de cablu nu au recunoscut cele povestite de soferita.

La locul cu pricina au ajuns politistii de la rutiera care au inceput o ancheta. Oamenii legii incearca sa afle in ce imprejurari s-a produs nefericitul eveniment.

accident25august (2) accident25august (10) accident25august (9) accident25august (8) accident25august (7) accident25august (6) accident25august (3)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad