Connect with us

Evenimente

Şofer în stare de ebrietate prins de poliţişti

Published

on

etilotest

Sâmbătă, în jurul orei 02.50, a fost oprit în trafic, pe DN 29 B, în localitatea Cătămărăști Deal, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un tânăr de 23 ani, din municipiul Botoșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat; i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul avea permisul de conducere suspendat din data de 19.04.2014.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad