Connect with us

Sport

FC Botoşani – Univ. Cluj 1-0 (0-0). Victorie la limită CRONICĂ – GALERIE FOTO

Published

on

Fc Botosani - Universitatea Cluj (26)

FC Botoşani s-a impus cu 1-0 în faţa formaţiei Universitatea Cluj într-un meci cu două reprize diametral opuse.  Singurul gol al partidei a fost marcat de Gabriel Vaşvari din lovitură de la 11 metri. FC Botoşani a ajuns la a treia victorie consecutivă şi a urcat în partea superioară a clasamentului.

Înainte de startul meciului, pe terenul stadionului Municipal din Botoşani şi-a făcut apariţia Ilie Năstase. Acesta a fost invitatul special al oficialilor FC Botoşani. Fostul mare tenismen a dat lovitura de începere a jocului iar la ieşirea de pe gazon, peste 3000 de suporteri i-au strigat numele lui Ilie Năstase.

Prima repriză a meciului a fost una modestă, cu puţine faze de poartă, cu multe faulturi şi multe proteste. Ambele echipe au fost mai preocupate să nu primească gol decât să pună în pericol poarta adversă. Prima şansă de gol a venit abia în minutul 33 când olandezul Martinus Quenten a trimis pe lângă poartă de la peste 30 de metri. Replica oaspeţilor a venit două minute mai târziu dar Calcan nu l-a putut învinge pe Curileac. În minutul 43, FC Botoşani putea deschide scorul prin Batin. Fostul atacant al CFR Cluj a reluat din interiorul careului dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă.

La pauză, Leo Grozavu a făcut o dublă schimbare. I-a scos pe Ianc şi Ivanovici şi i-a introdus pe Croitoru şi Şvichi. Tactica lui Grozavu a avut efect iar FC Botoşani a început repriza secundă în atac. Prima ocazie de gol i-a aparţinut lui Homei dar şutul acestuia a fost respins de Veselovsky. Oaspeţii încearcă să-l surprindă pe Curileac cu şuturi de la distanţă dar mingile trimise de Bucşă şi Viveiros trec peste poartă. În minutul 72, Batin scapă singur cu Veselovsky, cade în careu iar centralul Adrian Cojocaru arată punctul cu var şi cartonaş galben pentru goalkeeperul clujean. Gabi Vaşvari , specialistul echipei FC Botoşani, a transformat lovitura de la 11 metri şi a adus gazdele în avantaj.

Mihai Teja îi aruncă în luptă pe Jula şi Cristocea dar ocaziile mari sunt tot în contul botoşănenilor. Svichi se distrează cu fundaşii clujeni dar Veselovsky îşi salvează echipa. În minutul 82 Batin scapă singur pe contraatac dar şutează pe lângă poartă.

Finalul partidei a aparţinut botoşănenilor care au reuşit să ţină mingea departe de poarta lui Curileac. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea echipei lui Leo Grozavu care a ajuns la a treia victorie consecutivă.

Ilie Nastase (9) Ilie Nastase (8) Ilie Nastase (7) Ilie Nastase (6) Ilie Nastase (5) Ilie Nastase (4) Ilie Nastase (3) Ilie Nastase (2) Ilie Nastase (1)

Fc Botosani - Universitatea Cluj (3)

Fc Botosani - Universitatea Cluj (1)

Fc Botosani - Universitatea Cluj (2)

Fc Botosani - Universitatea Cluj (4) leo grozavu fcbt-u cluj Fc Botosani - Universitatea Cluj (16) Fc Botosani - Universitatea Cluj (15) Fc Botosani - Universitatea Cluj (14) Fc Botosani - Universitatea Cluj (13) Fc Botosani - Universitatea Cluj (12) Fc Botosani - Universitatea Cluj (11) Fc Botosani - Universitatea Cluj (10) Fc Botosani - Universitatea Cluj (9) Fc Botosani - Universitatea Cluj (8) Fc Botosani - Universitatea Cluj (7) Fc Botosani - Universitatea Cluj (6) Fc Botosani - Universitatea Cluj (5)

Fc Botosani - Universitatea Cluj (27)

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad