Connect with us

Politica

Şedinţă ACL Botoşani cu promisiuni pentru susţinerea lui Iohannis şi atacuri la PSD

Published

on

acl22august

Reuniţi în şedinţa Colegiului Director, membrii Alianţei Creştin Liberale (ACL) Botoşani au stabilit vineri calendarul activităţilor premergătoare campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, ce va avea loc în luna noiembrie a acestui an.

Au fost prezenţi cei doi co-preşedinţi, Florin Ţurcanu şi Cătălin Mugurel Flutur, alături de peste 200 de membri ai ACL.
“Johannis preşedinte” a fost motto-ul întâlnirii, iar cei doi co-preşedinţi au oferit şi motivele pentru care actualul primar al Sibiului va fi votat în noiembrie.

acl22august1

“Klaus Johannis a dovedit că vrea să fie preşedintele ţării, el nu a fost împins de la spate de baronii locali, a acceptat fără rezerve această responsabilitate. Klaus Johannis are viziune, valori, decenţă, este un reformator, nu minte şi este consecvent”, a precizat Cătălin Mugurel Flutur, co-preşedintele ACL Botoşani.

Florin Ţurcanu a precizat că cel puţin la nivelul judeţului Botoşani, oamenii ar trebui să fie conştienţi de ceea ce a însemnat PSD, iar singura opţiune viabilă este Klaus Johannis. “Mulţi ani judeţul a fost condus de PSD şi ştiţi foarte bine cum a arătat acesta. Nu s-a făcut nimic … Suntem o forţă, avem 48 de primari, avem viceprimari şi sute de consilieri locali. Suntem o armată şi trebuie facem totul pentru a câştiga alegerile”, a declarat Florin Ţurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad