Connect with us

National

Profeţia care DĂ FIORI ROMÂNILOR. Un prezicător celebru a prezis cum va începe cel al Treilea Razboi Mondial

Published

on

razboi ucraina

Foto: Activenews

2014 este anul în care lumea se va confrunta cu cel de-al treilea război mondial! Este profeţia cutremurătoare făcută de mai mulţi prezicători. Mai mult, un celebru astrolog rus spune că a treia conflagraţie mondială va porni de la graniţele României, din Ucraina vecină.

Pavel Globa, un renumit astrolog rus, este convins că în acest an va începe cea de-a treia conflagraţie mondială şi a prezis acest dezastru încă de acum 10 ani. Totul va porni de la actuala criză din Ucraina, departe de a se fi sfârşit. Iar Ucraina nu va mai exista, spune Globa. Ţara se va rupe în trei, iar două regiuni vor fi alipite Rusiei.

Profeţiile sale au legătură cu marele poet şi prozator Mihail Lermontov, de la a cărui moarte se împlinesc 200 de ani în 2014. Toate datele legate de comemorarea acestuia sunt nefaste pentru Rusia, spune Globa, care crede că nu întâmplător Lermontov a scris poemul Demonul.

În anii în care s-a celebrat naşterea ori s-a comemorat moartea scriitorului, Rusia a avut parte de dezastre. Lermontov s-a născut în 1814, iar o sută de ani mai târziu s-a declanşat Primul Război Mondial. A murit în 1841, într-un duel. După exact o sută de ani, Rusia era atacată de Germania.

Profeţiile sale sunt luate în serios, pentru că multe dintre ele s-au adeverit. Globa a prezis cu exactitate atentatele cumplite din septembrie 2001. Astrologul rus a mai prezis destrămarea URSS şi venirea lui Putin la putere, dar şi apusul dictaturii lui Fidel Castro.

Profetul rus nu se opreşte aici. Globa spune că preşedintele Obama va fi asasinat, sistemul politic şi cel economic se vor schimba, iar aproape fiecare ţară va fi condusă până în 2020 de o femeie.

Citeste mai mult pe RTV.NET 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad