Connect with us

Sport

INVITAT surpriză la meciul FC Botoşani – Univ. Cluj. Unul dintre cei mai mari sportivi români va da lovitura de începere

Published

on

fcbotosani-univcluj6

Unul dintre cei mai mari sportivi români, din toate timpurile, va fi prezent la partida dintre FC Botoşani şi Univ. Cluj, programată mâine, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal.

Este vorba de Ilie Năstase, cel mai mare mare tenismen român din toate timpurile. Acesta a fost invitat la partida de mâine de către Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani.

ilie nastase

Foto: Realitatea.net

Ilie Năstase a fost prezent astăzi la un turneu de tenis care a avut loc la Gura Humorului. Acest turneu a fost câştigat de botoşăneanul Dan Ursu, unul dintre acţionarii companiei Prodalcom.

„Am fost şi eu prezent la turneul de la Gura Humorului şi am discutat cu Ilie Năstase. Ştiam că lui îi place foarte mult fotbalul şi l-am invitat la meciul de mâine. Mi-a promis că va fi prezent. Este un eveniment important şi sperăm să fie cât mai mulţi spectatori. Ilie va da lovitura de începere a meciului”, ne-a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad