Connect with us

Administratie

Ţurcanu vrea o întâlnire cu reprezentanţii firmelor care lucrează la proiectul de apă-canalizare şi îi ameninţă pe şefii Nova Apaserv: „Dacă domnul director Gabi Cârlan şi echipa lui nu implementează proiectul, îşi prezintă demisia şi pleacă acasă”

Published

on

florinturcanu cjbt8nov

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani a fost prezent astăzi la întâlnirea cu reprezentanţii Nova Apaserv şi a unor firme care au câştigat licitaţiile. Florin Ţurcanu le-a cerut acestora ca proiectul de 102 milioane de euro să fie finalizat până în decembrie 2015 astfel încât să nu existe niciun fel de probleme în ceea ce priveşte încasarea banilor europeni.

„Am preluat din mers acest masterplan, am făcut toate eforturile şi am reuşit să asigurăm cofinanţarea, am reuşit să fim spre final cu proiectele, în adjudecare şi semnarea contractelor. Cel mai important lucru este ca firmele să trateze cu maximă responsabilitate. Mai bine terminăm în avans decât să ne gândim că vom putea cere prelungirea. În 2015 s-a tras robinetul şi s-a terminat. Nu vă luaţi nici voi banii, nici noi nu finalizăm proiectul şi avem probleme pe masterplanul doi. Pentru conducerea Nova Apaserv este o provocare. Dacă domnul director Gabi Cârlan şi echipa lui nu implementează proiectul, îşi prezintă demisia şi pleacă acasă”, a spus Florin Ţurcanu care a adăugat:

„Trebuie să lucrăm cum scrie la lege dar nu trebuie să pierdem timpul. Să luăm autorizaţiile în timp util şi să facem o lucrare de calitate. Nu vreau să dau explicaţii alegătorilor că nu am putut să implementez masterplanul unu”.

În plus, preşedintele CJ Botoşani vrea să aibă o întâlnire cu reprezentanţii tuturor companiilor care lucrează la acest proiect şi să obţină garanţii de la aceştia că vor finaliza mai repede investiţiile.

„Vreau o întâlnire cu toţi responsabilii firmelor care implementează proiectele. Să avem o discuţie foarte serioasă. Totul vreau să fie în avans pentru că nu mai avem cum să cerem prelungire. Trebuie să se lucreze zi şi noapte. Nu sunt născuta astăzi în Botoşani şi cunosc istoricul tuturor”, a mai afirmat preşedintele CJ Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad