Connect with us

Social

Sute de pensionari nemulţumiţi de modul cum sunt trataţi şi cum îşi fac treaba angajaţii Casei de Pensii

Published

on

budai marius

Sute de pensionari dau navala la Casa Judeteana de Pensii si solicita sa le fie rezolvate problemele. Directorul CJP Botoşani susţine ca in primele opt luni ale anului, peste 1.000 de varstnici au cerut audiente la conducerea institutiei.

Problemele sunt dintre  cele mai diverse si, cum nu exista un program de  audiente stabilit, fiecare pensionar vine cand ii cade la indemana. Printre acestia, sunt si varstnici care vin de mai multe ori, in speranta ca li se rezolva problema. Sunt pensionari care au nelamuriri fata de grupele de munca sau stagiile de cotizare.

“Exista un numar mare de pensionari care vin zilnic la Casa Judeteana de Pensii Botosani si vin la noi cu diverse probleme, de la grupe de munca, stagii de cotizare. Ei sunt nelamuriti sau pur si simplu vin la discutii. Program de audiente la Casa de Pensii nu exista, asa ca de dimineata pana la terminarea programului sunt bineveniti”,a declarat Marius Budai, director CJPP Botosani.

Reprezentantii institutiei organizeaza audiente si in judet pentru batranii care nu se pot deplasa pana in municipiul Botosani.
Indiferent daca cererea unui pensionar de a intra in audienta este sau nu justificata, acesta trebuie  ascultat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad