Connect with us

Sanatate

MINUNE S-a făcut prima spitalizare cu plată la Spitalul Judeţean Botoşani. VEZI cât a plătit pacientul

Published

on

spital tratament3

Pentru prima data, la Spitalul Judetean de Urgenta Botosani s-a facut prima spitalizare cu plata. Si s-a intamplat, luna trecuta, cand un pacient a preferat sa plateasca pentru a beneficia mai repede de o interventie chirurgicala.

Omul a ales acest lucru, tocmai pentru a nu fi programat peste cateva saptamani sau luni, in functie de solicitarile si urgentele pacientilor. El a fost internat pe sectia de chirurgie si a scos din buzunar 477 de lei, costuri cu spitalizarea si cu operatia.

“Omul a vrut sa fie tratat mai repede si a preferat sa plateasca pentru interventia chirugicala. Este primul caz de acest gen. , Pacientul a platit pentru operatie 477 de lei si a fost foarte multumit de serviciile medicale de care a beneficiat”, a spus Viorel Iliuta, manager Spitalul Judetean de Urgenta.

De altfel, de luna trecuta, sefii din spital au luat o masura prin care sa fie valorificate cele 116 paturi nefinantate de Casa de Sanatate.

Solutia este ca aceste paturi sa fie ocupate de pacienti care vor dori sa fie investigati mai repede si vor opta pentru spitalizare cu plata.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad