Connect with us

Evenimente

Incendiu la Manoleasa. Adăpost de animale mistuit de flăcări

Published

on

incendiu apartament George Enescu (4)

Un foc aprins pentru a distruge mai multe resturi vegetale adunate din gospodăria unui localnic din satul Liveni, comuna Manoleasa, lăsat nesupravegheat, s-a transformat într-un incendiu care a mistuit, parţial, un adăpost de animale.

S-a întâmplat marţi după – amiază. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea incendiului puţin înainte de ora 17.00. Spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu o autospecială cu apă şi spumă.

La sosirea forţelor de intervenţie, ardea acoperişul adăpostului de animale, existând pericolul ca flăcările să se extindă la celelalte clădiri din gospodărie. Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de cca. 30.000 de lei. Pagubele au fost evaluate la cca. 2.000 lei.

I.S.U. Botoşani recomandă cetăţenilor să respecte regulile şi măsurilor de apărare împotriva incendiilor specifice utilizării focului deschis pentru arderea miriştilor, vegetaţiei uscate şi resturilor vegetale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad