Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Îi felicit, a fost un meci bun. Dacă eram atenţi în meciul cu Gaz Metan, acum aveam nouă puncte”

Published

on

valeriuiftime fcbt-dinamo

Principalul finanţator al FC Botoşani este mulţumit de jocul echipei lui Leo Grozavu în partida câştigată cu 1-0, la Galaţi. Valeriu Iftime şi-ar dori că Vaşvari&Co să aibă aceeaşi evoluţie în fiecare partidă şi să rezolve cât mai repede problema salvării de la retrogradare.

„Au muncit mult astăzi şi bine cum abordăm jocurile. Au avut cei de la Galaţi două ocazii dar noi am avut posesia mai bună, ne-am creat multe ocazii. Mă uitam pe statistică şi totul a fost de partea noastră. Am avut atitudine, am muncit mult şi am plecat din minutul 1 cu ideea să câştigăm. Am plecat la Galaţi să luăm puncte. S-a întâmplat să aibă şi ei două ocazii dar şi noi puteam tranşa mai repede jocul. Îi felicit, a fost un meci bun. E important să nu ne relaxăm cu echipele din partea a doua a clasamentului. Dacă eram atenţi în meciul cu Gaz Metan, acum aveam nouă puncte. Important este că uşor, uşor ne revenim”, a spus Valeriu Iftime.

Pentru FC Botoşani urmează un meci mult mai dificil decât cel de la Galaţi. Peste o săptămână va juca pe teren propriu împotriva formaţiei Univ. Cluj. Valeriu Iftime speră ca la acest meci, în tribunele Municipalului să fi cel puţin 5000 de suporteri.

„Meciul cu Universitatea Cluj va fi foarte greu. Vor fi două echipe care joacă fotbal. Problema este cât de motivat eşti şi câtă putere de devotament ai. Nu mai punem biletele scumpe. Încercăm toate variantele ca oamenii să vină la stadion. Echipa începe să joace şi sperăm că vom avea din ce în ce mai mulţi suporteri. Poate nocturna va crea un punct de atracţie”, a adăugat finanţatorul echipei FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad