Connect with us

Sport

Galeria FC Botoşani nu a fost lăsată să intre pe stadionul din Galaţi

Published

on

galerie fc botosani

Momente incredibile s-au petrecut înaintea partidei dintre Oţelul Galaţi şi FC Botoşani, meci din etapa a patra a Ligii 1.
Iulius Nemţeanu, observatorul LPF la Galaţi, a luat o decizie mai puţin întîlnită pe stadioanele de fotbal. Acesta nu i-a lăsat pe suporterii Botoşaniului să pătrundă pe stadionul Oţelului din cauza unor tricouri.

Fanii botoşăneni, care au făcut deplasarea la Galaţi, au fost dezbrăcaţi de tricouri din cauza faptului că pe acestea scria “Dark Hooligans”, iar cine a vrut să intre pe stadion a făcut-o, ori fără tricou, ori cu un tricou împrumutat.

Oficialii lui FC Botoşani n-au lăsat aşa lucrurile şi au spus că vor face memoriu împotriva observatorului, considerînd că acesta a luat o decizie abuzivă.

“E incredibil ce s-a întîmplat aici. Observatorul şi cei responsabili cu securitatea nu i-au lăsat pe fanii noştri să intre cu însemnele Dark Hooligans. Nimeni nu a înţeles motivul. Nu vom rămîne indiferenţi la acest abuz. Vă asigur eu de asta!”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Sursa: GSP.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad