Connect with us

Sport

Oţelul – FC Botoşani. Quenten şi Ngadeu sunt optimişi: “Putem câştiga la Galaţi”

Published

on

fc bt quenten, grozavu, ngadeu

Mijlocaşul Martinus Quenten şi fundaşul central Ngadeu Ngadjui sunt foarte optimişti înaintea meciului de la Galaţi, partidă care va avea loc duminică după amiază. Cei doi spun că s-au adaptat la FC Botoşani şi promit că vor avea evoluţii din ce în ce mai bune.

„Postul meu favorit este cel de extremă. De pe bandă mă pot expirma cel mai bine şi pot să-mi ajut colegii cu pase bune. Nu am reuşit să înscriu însă o voi face. Deocamdată eu vreau să fac cât mai multe pentru echipă din postura de extremă. Dorinţa mea este de a câştiga echipa. Nu mi-am fixat un target anume, un anumit număr de goluri. Important este ca nu un jucător sau altul să iasă în evidenţă, ci echipa să aibă rezultate”, a declarat Martinus Quenten.

Fundaşul central Ngadeu Ngadjui consider că FC Botoşani este favorită în meciul de la Galaţi şi crede că roş-alb-albaştrii vor învinge cu 2-0.

„Am avut susţinerea antrenorului şi am trecut peste acele momente delicate. Faptul că antrenorul mi-a spus că are încredere în mine şi că mizează în continuare pe mine, m-a ambiţionat. Vreau să am în continuare evoluţii bune şi să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele. Putem câştiga la Galaţi şi o vom face cu 2-0”, a declarat fundaşul central Ngadeu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad