Connect with us

Sport

Oţelul – FC Botoşani. Leo Grozavu: „Este o presiune pentru noi”

Published

on

leogrozavu

Leo Grozavu consideră că FC Botoşani are forţa să obţină trei puncte în partida de duminică, de la Galaţi dar recunoaşte că este o presiune mai mare asupra jucătorilor săi. Tehnicianul vrea să recupereze punctele pierdute în partida cu Gaz Metan Mediaş, din prima etapă a campionatului.

„Avem un joc pe care l-am pregătit. Este la fel de important ca toate celelalte. Va fi o partidă dificilă. Avem de recuperat puncte la adevăr. Nici echipa de la Galaţi nu a început bine campionatul. Au obţinut etapa trecută un punct care e dătătot de moral. Este o presiune pentru noi pentru că toată lumea spune că plecăm cu prima şansă. Trebuie să arăţi pe teren că ai valoare”, a spus Leo Grozavu care a adăugat că FC Botoşani poate câştiga trei puncte la Galaţi dacă jucătorii vor trata partida la fel de serios cum au făcut-o cu Astra.

„Sperăm că nu vor intra relaxaţi. Le-am spus că cele trei puncte cu Astra nu înseamnă nimic dacă nu obţinem puncte la Galaţi. Avem nevoie să recuperăm punctele pierdute în prima etapă. Dacă vom trata meciul cât se poate de serios, mai mult ca sigur vom fi cei care ne vom bucura”, a mai spus Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad