Connect with us

Evenimente

Mii de oameni la Festivalul Vatra Satului de la Stăuceni FOTO VIDEO

Published

on

Stauceni festival Vatra Satului (2)

Primăria şi Consiliul Local Stăuceni organizează astăzi a XII-a ediţie a Festivalului Internaţional de folclor „Vatra Satului”, eveniment ajuns la a XII-a ediţie. Tot astăzi, comuna Stăuceni sărbătoreşte zece ani de la înfrăţirea cu comuna Stăuceni din Republica Moldova.

Ediţia din acest an a festivalului a adunat peste 1000 de oameni încă de la startul manifestărilor iar odată cu apariţia artiştilor consacraţi numărul a crescut considerabil. Cozmin Epuraş, primarul comunei a intrat repede în atmosferă şi a încins o horă pe melodiile solistei Valentina Tipa Luluciuc. Edilul susţine că acest festival a devenit un brand al comunei şi că va face eforturi ca să-l organizez şi în următorii ani.

„În fiecare an, pe data de 15 august, organizăm un festival folcloric. Deja este la a XII-a ediţie. Noi ne-am dosrit ca acest festival să devină un brand. Lumea deja s-a obişnuit, este dorit şi ne solicită în fiecare an să organizăm acest festival şi să facem tot posibilul să menţinem acest festival. În acest an împlinim zece ani de la înfrăţirea cu comuna Stăuceni din Republica Moldova. Avem şi o delegaţie din comuna Stăuceni, republica Moldova. Le urez locuitorilor comunei Stăuceni multă sănătate, putere de muncă şi tot ce îşi doresc ”, a declarat Cozmin Epuraş, primarul comunei Stăuceni.

La ediţia din acest an au fost prezenţi şi prefectul Costică Macaleţi, precum şi senatoarea Doina Elena Federovici.

După programul folcloric, pe scena festivalului vor urca Vasile Muraru şi Valentina Fătu, Igor Cuciuc şi Gabriel Dorobanţu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad