Connect with us

Educatie

Cei mai buni elevi botoşăneni vor participa la „Tabara Olimpicilor” de la Vama Veche

Published

on

litoral

„Tabara Olimpicilor” este un program organizat de Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Tabere si Agrement si se desfasoara in perioada 18.08 – 08.09.2014 la Vama Veche.  Acesta se adreseaza elevilor plasati pe locurile I, II, III, la faza nationala a olipiadelor scolare si a celor clasati pe locurile I, II, III, la fazele internationale.

Scopul  acestui program este recunoaşterea si recompensarea  adevăratelor valori, modele de urmat pentru toţi tinerii, în vederea dezvoltării unei comunităţi ce este posibilă doar prin existenţa unor vârfuri de performanţă cum sunt olimpicii.

Prin intermediul programului „Tabara Olimpicilor” se urmareste, de asemena,  dezvoltarea spiritului de echipă prin implicarea participantilor in activitati de grup, stabilirea de contacte între olimpicii din ţară pe diferite domenii prin folosirea activităţilor nonformale (work-shop-uri, jocuri de rol, concursuri) în vederea realizării un schimb de experienţă şi colaborarea activă pe diferite domenii a tinerilor participanţi, cu scopul de a determina schimbarea societăţii de astăzi, într-o societate de viitor mai bună.

Deschiderea oficiala va avea loc  Luni, 18 august, la Club D`OR din Vama Veche , ora 19,00 unde sunt asteptati si reprezentantii presei iar seriile sant de 6 nopti.

Elevii din judetul Botosani care au obtinut rezultatele mentionate mai sus sant invitati sa se inscrie pentru a putea fi selectati in vederea participarii la acest program .

Contact: tel/fax : 0231516252, e-mail: djst.botosani@mts.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad