Connect with us

Evenimente

Tineri din Vlăsineşti reţinuţi pentru că au pus în circulaţie bancnote false

Published

on

descinderi3iunie1

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Botoşani cercetează doi tineri, bănuiţi că ar fi falsificat şi pus în circulaţie monedă falsificată.

La data de 12 august, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani au depistat doi tineri, care ar fi confecţionat şi ar fi pus în circulaţie, pe raza comunei Hăneşti, judeţul Botoşani, o bancnotă ce prezenta elemente de contrafacere, din cupiura de 100 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bancnota ar fi fost pusă în circulaţie de un tânăr de 20 ani şi confecţionată de acesta, împreună cu un alt tânăr, de 22 de ani, ambii din comuna Vlăsineşti, judeţul Botoşani.

De asemenea, au mai fost descoperite încă 4 bancnote din cupiura de 100 de lei, cu aceeaşi serie, precum şi mai multe foi în format A4, cu bancnote imprimate din cupiurile de 100 de lei, atât avers cât şi revers, confecţionate cu ajutorul unei imprimante color.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de falsificare şi punere în circulaţie  de  monedă falsificată  şi  înşelăciune, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad