Connect with us

Sport

Primul stâlp al instalaţiei de nocturnă a fost montat GALERIE FOTO

Published

on

stalp nocturna stadion (13)

Astăzi la prânz a început montare stâlpilor instalaţiei de nocturnă a stadionului Municipal. Reprezentanţii firmei Elsaco şi autorităţile locale dau asigurari că în aproximativ o săptămână vor fi montaţi şi ceilalţi trei stâlpi.

Agitaţie mare astăzi la stadionul Municipal. Angajaţii firmei Elsaco, cea care se ocupă de realizarea lucrărilor, au montat primul stâlp al instalaţiei de nocturnă. Pentru a putea realiza acest lucru a fost adusă o macara cu braţul de aproape 70 de metri. Operaţiunea a durat circa 15 minute dar de acum urmează să se facă racordurile după montarea tuturor stâlpilor se va apela la alpinişti profesionişti care vor regla corpurile de iluminat.

Viceprimarul Eugen Ţurcanu a fost şi el prezent şi spune că în aproximativ o săptămână vor fi montaţi toţi stâlpii.

eugen turcanu

„Am avut emoţii dar totul a decurs cu bine. Firma care se ocupă de acest lucru are experienţă vastă şi utilajele adecvate. Urmează ca în decusul săptămânii să fie ridicaţi şi ceilalţi stâlpi. Ne dorim ca luni să fie montat şi stâlpul din incinta stadionului astfel încât să se poată disputa meciul de acasă cu Univ. Cluj. Constructorii sunt în termenul stabilit şi sper ca la meciul cu Dinamo să fie funcţională instalaţia de nocturnă”, a spus viceprimarul Eugen Ţurcanu.

stalp nocturna stadion (12) stalp nocturna stadion (11) stalp nocturna stadion (10) stalp nocturna stadion (9) stalp nocturna stadion (8) stalp nocturna stadion (7) stalp nocturna stadion (6) stalp nocturna stadion (5) stalp nocturna stadion (4) stalp nocturna stadion (3) stalp nocturna stadion (2) stalp nocturna stadion (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad