Connect with us

Administratie

Ponta: „Unii s-ar fi bucurat să nu facem drumul Botoşani-Suceava”

Published

on

ponta la baisa1

Primul ministru Victor Ponta a inaugurat astăzi după amiază drumul Botoşani-Suceava. Acesta a venit la inaugurarea care a avut loc în zona cabanei Stejaru, împreună cu Liviu Dragnea şi şefii CNADNR.

La cabana Stejaru s-au adunat pesediştii din Botoşani şi Suceava, în frute cu Andrei Dolineaschi, Ovidiu Portariuc, Ion Lungu sau Cătălin Nechifor. Premierul l-a felicitat pe Donel Umbrărescu, patronul firmei UMB, cea care a reuşit să finalizeze acest drum în aproximativ zece luni de la startul lucrărilor.

„Vreau să mulţumesc constructorilor. Acest drum între Botoşani şi Suceava a fost un proiect special. L-am început anul trecut în octombrie. În nouă-zece luni îl avem făcut. Este un drum foarte modern. Sunt 7000 de maşini în fiecare zi. Arată a drum european. Unii s-ar fi bucurat să nu facem drumul. Eu mă bucur când se întâmplă ceva bun. E nevoie de bani care să fie investiţi, e nevoie de locuri de muncă şi e nevoie de infrastructură care să ajute judeţele din nordul Moldovei. Această regiune este una din cele mai sărace regiuni din Europa”, a spus Victor Ponta.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad