Connect with us

Administratie

Ponta îl atacă pe Ţurcanu: „Stând după deşteptul ăsta de preşedinte de Consiliu Judeţean, era blocat totul aici”

Published

on

ponta la Bt3

Primul ministu Victor Ponta le-a transmis primarilor din judeţul Botoşani că le-a dat bani la rectificarea bugetară şi că a deblocat alocarea fondurilor. El l-a atacat pe Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean despre care a afirmat nu ştie cu ce se ocupă.

„Judeţul Botoşani a fost blocat de un preşedinte de Consiliu Judeţean care nici el nu ştie cu ce se ocupă. Stând după deşteptul ăsta de preşedinte de Consiliu Judeţean, era blocat totul aici. Sperăm să îmbunătăţim infrastructura locală şi să dăm de lucru. Mă interesează şi am discutat cu primarul din Botoşani să rezolvăm cu termoficarea. Nu vă lăsăm să îngheţe oamenii în casă. Spitalul l-am redeschis la Darabani. Tot ce s-a solicitat la Pediatrie şi la UPU, s-a alocat la rectificare. Toate proiectele pe care le începem, vreau să le terminăm împreună indiferent de poziţiile pe care vom fi”, a declarat Victor Ponta care a adăugat că a avut discuţii cu şefii CNADNR şi că anul viitor se vor aloca banii pentru drumul Botoşani-Iaşi.

După ce s-a lăudat cu realizările sale, Ponta i-a chemat pe primari pentru a le înmâna contractele de finanţare a unor proiecte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad