Connect with us

Evenimente

VEZI ce au stabilit medicii legişti în urma necropsiei făcute adolescentului de 16 ani care a suferit un accident la piscină

Published

on

inecat piscina (3)

Medicii legisti au facut in cursul zilei de astazi necropsia trupului neinsufletit al adolescentului de 16 ani, care a sfarsit pe patul de spital al sectiei de terapie intensiva, in urma unui accident la o piscina din municipiu.

Concluziile provizorii ale necropsiei medico-legale au scos in evidenta ca moartea s-a datorat unei insuficiente cardio-respiratorii survenita pe fondul unei asfixii mecanice prin inec. Se pare că lovitura la cap nu i-ar fi pus viata in pericol.

Trupul fara suflare al minorului urmeaza sa fie luat de la morga, iar inmormantarea va avea loc joi, cand Valentin va fi condus pe ultimul drum.

mistreanu valentin

Adolescentul, care visa sa devina medic, se afla in grija unui asistent maternal, dupa ce femeia care i-a dat viata l-a abandonat.

Dupa spusele reprezentantilor de la Protectia Copilului acesta era un copil cuminte si invata bine la scoala. Era iubit in familia in care traia. Ieri a plecat la piscina şi nu avea de unde sa stie ca pericolul il pandeste.

S-a aventurat intr-o zona in care piscina are doi metri si a ramas inconstient sub apa. Din nefericire, medicii nu au putut sa-i mai salveze viata. El s-a aflat intr-o stare extrem de grava.

Minorul era elev la Colegiul National “A.T. Laurian”.  Trebuia sa mearga, la toamna in clasa a X-a, iar in februarie, 2015 ar fi implinit 17 ani.

Pe profilul sau de Facebook, prietenii  posteaza de ieri, de cand au aflat de moartea adolescentului, mesaje dureroase de adio.

Trupul neinsufletit al baiatului va fi depus la Biserica “Cuvioasa Parascheva”, de pe Pietonalul Unirii.

Politistii continua cercetarile in acest caz.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad