Connect with us

Evenimente

A ajuns la spital după ce a fost bătut pe stradă

Published

on

spitalul judetean Botosani4

Ieri, în jurul orelor 13.00, un echipaj de jandarmi a fost direcţionat de către dispecerul de serviciu, în urma unui apel 112, să se deplaseze pe strada Aleea Parcului din municipiul Botoşani. Locatarii din zonă au sesizat faptul că un bărbat este lovit cu pumnii şi cu picioarele de o altă persoană.

Jandarmii au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat căzut pe asfalt, care prezenta urme de lovire şi sângerare  în zona feţei.

Agresorul, în vârstă de 44 de ani, domiciliat în comuna Truşeşti, care se afla în apropiere, a fost indicat de victimă, fiind condus la sediul Jandarmeriei, unde i-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,loviri sau alte violenţe“, conform prevederilor art.193 din Codul Penal. Cei doi bărbaţi se cunoşteau, motivul conflictului fiind o neînţelegere mai veche.

Dosarul va fi înaintat, pentru soluţionare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Conform prevederilor legale, lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Bărbatul agresat, în vârstă de 58 de ani, a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalul Mavromati, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad