Connect with us

Evenimente

Bărbatul din Vlădeni, care şi-a incendiat soţia este cercetat de procurori

Published

on

smurd urgenta femeie barbat arsi (54)

Politistii au deschis un dosar penal in acest caz, iar ancheta a fost preluata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.

Aseara, anchetatorii au mers acasa la sotii din Mandresti, comuna  Vladeni, si au facut cercetari.
Primele  verificari au scos la iveala ca sotul este  vinovat si va fi cercetat pentru tentativa de omor  calificat. In plus, barbatul a refuzat sa vorbeasca  cu politistii despre cele intamplate.

“Pe fondul unui conflict spontan, dar datorat si relatiei extraconjugale a numitului Ungureanu Vasile in varsta de 40 de ani, acesta a stropit-o cu benzina in zona fetei pe sotia sa, Ungureanu Cristina, de 38 de ani si i-a dat foc.  In cauza s-a dispus inceperea urmaririi penale cu privire la savarsirea unei tentative de omor calificat”, a declarat Iulian Chihaia, procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani.

Dupa ce i-au stabilizat, medicii au decis sa ii  transfere pe sotii Ungureanu cu doua elicoptere SMURD la  Spitalul de Arsi din Capitala.
Barbatul in varsta de 40  de ani avea arsuri in proportie de 30 la suta  din suprafata corpului. Nevasta acestuia, de 38  de ani, se afla in stare foarte grava, cu arsuri pe  90% din suprafata corpului.Femeia, in varsta de 38 de ani lucreaza ca inspector la taxe si impozite in cadrul Primariei Vladeni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad