Connect with us

Sport

Marius Croitoru: „Mulţumesc oamenilor care susţin această echipă”

Published

on

croitoru marius

Mijlocaşul Marius Croitoru s-a accidentat la antrenamentul de ieri, a stat în perfuzie dar a insistat să intre pe finalul partidei cu Astra pentru a-şi ajuta echipa să obţină o victorie incredibilă în faţa unei formaţii care joacă în cupele europene.

„M-am accidentat ieri dimineaţă la antrenament. Am fost la urgenţe, am făcut investigaţii, am avut o contuzie cervical. Am făcut o perfuzie, am stat o oră la spital. Din fericire pentru mine, nu a fost nimic grav şi a culminat cu victoria de astăzi. Nu cred că este o problemă atât de gravă care să mă împiedice să mă antrenez sau să joc”, a spus Marius Croitoru.

Căpitanul echipei FC Botoşani este foarte bucuros de victoria obţinută mai ales că puţini dădau vreo şansă roş-alb-albaştrilor în meciul cu Astra. În acelaşi timp, el se gândeşte la partidele cu Oţelul, U. Cluj şi ASA Tg. Mureş şi speră ca FC Botoşani să obţină nouă puncte.
„Puţini dădeau şanse şi Gazului să bată aici. De asta e frumos foptbalul. Din păcate pentru noi, am încput rău campionatului însă astăzi am dat dovadă că rămânem aceeaşi echipă frumoasă, aceaşi echipă care am folosit extremele şi anul trecut. Sperăm să ieşim din pasa proastă. Important este să aduni puncte, indiferent cum o faci. Punctele îţi dau siguranţa şi încrederea de care ai nevoie. Campionatul este unul lung, unul de uzură şi fiecare punct contează. Legi două-trei rezultate pozitive şi deja ai ajuns în partea superioară. Meciurile grele abia acum urmează. Avem un calup de trei meciuri dificile. Sunt echipe cu care ne vom lupta direct. Sunt trei puncte maro cu Astra dar ele trebuie dublate cu nişte rezultate pozitive cu contracandidatele noastre”, a precizat Marius Croitoru.

Marius Croitoru a fost impresionat de numărul mare de suporteri care au venit la meciul de astăzi şi le-a transmis acestora să vină la fiecare partidă şi să susţină formaţia locală.

„Această echipă trăieşte şi datorită suporterilor. În liga a II-a aveam o medie de suporteri mai mare decât unele echipe de liga I. Să vină 4000-5000 de suporteri meci de meci, spune multe. Sunt momente când în teren simţi că nu mai poţi dar îi simţi în spate pe suporteri, nu îţi vine să renunţi. Acest lucru contează. Nu am decât să le mulţumesc oamenilor care susţin această echipă. Să se gândască că prin orice bilet cumpărat sunt mai aproape de noi şi ajută această echipă de a rămâne pe prima scenă. Ar fi păcat ca în aceast an greu să nu fie alături de noi. Această echipă nu are voie să nu stea ani mulţi în Liga I. Mulţi jucători vor dori să ajungă aici. Este stabilitate din toate punctele de vedere, sunt condiţii”, a conchis mijlocaşul botoşănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad