Connect with us

Sport

FC Botoşani – Astra. Paul Batin: „Sper să fie un nou început”

Published

on

fc-bt-gaz3 batin

Jucătorii formaţiei FC Botoşani speră să obţină măcar un punct în jocul cu Astra şi să fie un nou început. Ei se aşteaptă la un joc extrem de dificil şi sunt conştienţi de forţa echipei antrenate de Daniel Isăilă.

”Suntem o echipă foarte puternică. Vom face tot ce depinde de noi ca să nu pierdem. Sperăm ca de data aceasta să şi marcăm. Până acum nimeni nu a reuşit să înscrie împotriva lor. Orice punct este foarte bun cu Astra, Steaua sau Petrolul. Astra este o echipă foarte bună de contraatac, cu jucători experimentaţi şi valoroşi. Când au ocazia nu te iartă. Sperăm ca suporterii să fie alături de noi iar noi să le dăm ocazia să ne susţină”, a declarat Gabriel Vaşvari.

„O să fie un meci greu din toate puntele de vedere. Noi trebuie să demontrăm că merităm să obţinem un rezultat bun. Voi juca împotriva unor fudaşi de naţională, de cupele europene dar asta mă motivează. Mie nu mie frică de niciun adversar. Depinde şi de şansă, şi de zi. Am şters cu buretele şi sper să fie un nou început de duminică”, a spus Paul Batin.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad