Connect with us

Sport

FC Botoşani – Astra. Leo Grozavu: „Suntem conştienţi că trebuie să acumulăm puncte şi nu putem plânge la infinit”

Published

on

leogrozavu fcbt-dinamo

Oficialii FC Botoşani sunt ceva mai rezervaţi în declaraţii, înaintea meciului cu Astra Giurgiu. Ei spun că va fi un meci extrem de dificil şi speră Vaşvari&Co să-şi revină din punct de vedere moral şi să obţină un punct în partida de duminică.

„Toate meciurile sunt la fel de grele, indiferent împotriva echipei cu care jucăm. Întâlnim un adversar care s-a calificat în Europa League, care se bate la campionat. Noi trebui să sperăm că vom obţine un rezultat pozitiv. Ştim că nu am avut un început fericit de campionat dar ne dorim să acumulăm puncte. Nu stăm extraordinar ca stare morală dar suntem conştienţi că trebuie să acumulăm puncte şi nu putem plânge la infinit. Cunoaştem forţa Astrei. Eu am fost impresionat Petrolul. Pe noi, toată lumea ne-a hulit după meciul cu Petrolul. Petrolul a făcut aseară o demonstraţie de forţă în Europa League”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„Astra este o echipă la fel de puternică. Suntem avizaţi de forţa lor de atac. Cred că e unic în istoria fotbalului românesc ca o echipă să înceapă două meciuri la rând de la 0-1. Colegii mei au spus că dacă trecem de minutul 2 o să sară la gâtul meu şi o să ne sărutăm. E clar că ne va aştepta o partidă dificilă”.

Tehnicianul botoşănean speră să vină un număr mare de suporteri chiar dacă echipa a avut un start modest de campionat. De altfel, Grozavu se aştepta să vadă un stadion plin şi în prima etapă dar nu a fost aşa.

„După campionatul de anul trecut şi după achiziţiile din vară, eu mă aştept ca la prima etapă să fie stadionul neîncăpător”, a mai spus Leo Grozavu.

Meciul dintre FC Botoşani şi Astra se va juca duminică, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal. Un bilet la tribune costă 15 lei iar unul la peluze 10 lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad