Connect with us

Educatie

Proiect de 22 de miliarde pentru liceul din Flămânzi. Lucrările încep anul acesta

Published

on

liceu flamanzi

Primăria oraşului Flămânzi a accesat un proiect în valoare de 22 de miliarde de lei vechi care vizează reabilitarea şi extinderea Liceului Nicolae Bălcescu. Potrivit reprezentanţilor primăriei, la lucrările vor demara în această toamnă.

„Am fost invitaţi la Piatra Neamţ. Avem un proiect depus pentru modernizarea liceului. Suntem în etapa a doua a evaluării. Vestea bună este că volumul cererilor rămase este egal cu volumul sumei acordate. În aceste condiţii, sunt şanse să primim finanţarea. Este vor de un proiect în valoare de 22 de miliarde de lei vechi pentru reabilitare şi extindere. Va fi un corp nou cu şase săli de clasă. Mai facem mansardarea şi laboratoarele”, a precizat Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămânzi.

La ora actuală, Liceul Nicolae Bălcescu are aproximativ 1700 de elevi iar spaţiile unităţii de învăţământ sunt insuficiente. Din acest motiv s-a decis extindereaunui corp de clădire unde se vor amenaja şase săli de clasă.

„Este unul dintre cele mai mari licee din judeţul Botoşani. Avem în jur de 1700 de elevi. Este o problemă cu spaţiile. Eu speram să semnez contractul în vacanţă dar se pare că mai durează. Vom încerca să ne reorganizăm, se va învăţa în trei schimburi”, a adăugat primarul oraşului Flămânzi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad