Connect with us

Sport

Decizie radicală luată de patronul echipei FCM Dorohoi. VEZI ce va face Victor Mihalachi

Published

on

fcmdorohoi promovare2

Victor Mihalachi, patronul echipei FCM Dorohoi, a decis să renunţe la mai mulţi jucători care au făcut parte din lot, în sezonul trecut. Aceştia vor fi înlocuiţi cu jucători tineri, proveniţi de la echipele de juniori. Victor Mihalachi intenţionează ca noul lot al FCM Dorohoi să fie format din jucători cu vârsta cuprinsă între 17 şi 21 de ani şi spune că nu îl interesează pe ce loc va încheia viitorul sezon competiţional.

„Este momentul zero când trebuie să fim uniţi şi să reconstruim. O să jucăm cu jucători de 17-18, până în 21 de ani. Nu vreau să promovez în diviziaA, nu vreau să fiu nici vedetă. Vreau să facem o echipă doar din tineri din judeţ şi din zona Moldovei. De mai mult timp am spus că vreau să promovăm tinerii de la noi din judeţ  plus cei din Iaşi, Suceava, Neamţ. Am doi jucători care au fost convocaţi la naţionala U19. Au fost săptămâna trecută la Mogoşoaia. O să mai promovăm cinci-şase copii de 17-18 ani de la Dante. Suntem dispuşi să colaborăm cu CSS, LPS şi FC Botoşani. Eu le dau şansă mare copiilor. Nu mă interesează dacă termin pe ultimul loc pentru că şi aşa sunt vreo zece echipe în Liga a II-a. Cel mai important lucru pentru mine este să promovez tinerii şi să am jucători din judeţul nostru şi din zonă. Nu vreau jucători la apusul carierei şi care vor mulţi bani. Nu se poate fără bani dar nici nu am bani de aruncat. Statul nu investeşte absolut nimic, oamenii de afaceri nu mai vin. De la primărie nu am primit un leu”, a declarat Victor Mihalachi.

Un al doilea obiectiv al patronului de la FCM Dorohoi este creşterea numărului de spectatori. El vrea ca în noul sezon să fie o media de 1500 de spectatori la meciurile care se vor disputa pe stadionul 1 Mai din Dorohoi.

„Intrare la meciurile de la Dorohoi va fi gatuită şi la liga a II-a. 80% din oameni sunt săraci. La Liga a III-a am avut o medie de 1000 de oameni şi sunt foarte mulţumit. Cu investiţiile pe care le va face primăria, eu sunt convins că vom avea o medie de 1500 de spectatori la meciurile de liga a II-a. Când văd că în liga I se joacă cu 500 de oameni pe un stadion 15.000-20.000 de locuri, nu e în regulă. Când vezi scandaluri, când vezi că arbitrul nu ştiu ce face, nu îţi mai arde să te duci şi să vezi aranjamentele lor”, a adăugat patronul echipei FCM Dorohoi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad