Connect with us
banner ad

Sport

CSMS Iaşi a dat lovitura. Wesley va semna astăzi cu echipa din Copou

Published

on

wesley foto prosport

Brazilianul Wesley a ajuns luni la Iaşi, aproape de miezul nopţii, iar astăzi va semna contractul cu nou-promovata CSMS. Fostul golgeter al Vasluiului a fost aşteptat la Aeroportul Internaţional Iaşi de preşedintele Florin Prunea şi a evitat să vorbească cu presa. „Sunt foarte obosit. Abia aştept să semnez cu Iaşiul. M-a convins şi antrenorul Marius Lăcătuş să vin”, a declarat Wesley.

La doi ani după ce a plecat din Liga 1, brazilianul Wesley este aproape de o revenire în fotbalul românesc. Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 este dorit de CSMS Iaşi, echipă nou promovată în acest sezon pe prima scenă a fotbalului românesc. Jucătorul de 33 de ani a sosit deja la Iaşi şi ar putea semna noul contract luni.

“Sunt bucuros că am revenit în România. Am prieteni buni acolo (n.r. – la CSMS Iaşi), a fost antrenorul meu (n.r. – Marius Lăcătuş). M-a sunat dacă vreau să joc şi am zis da. Îmi era dor de România! Când am venit la Vaslui, era la fel, o echipă mică. Pentru mine nu contează. Păcat că nu mai există FC Vaslui. Asta e viaţa. Pot să spun că m-au căutat şi alte echipe din Liga 1, dar nu au făcut nimic concret”, a spus Wesley pentru Dolce Sport la sosirea în România. Atacantul a menţionat că a vorbit cu foştii colegi de la FC Vaslui despre dispariţia acestei echipe:„Ştiu multe lucruri, de ce s-a desfiinţat Vasluiul, dar nu pot să le spun. Domnul Adrian Porumboiu s-a supărat… E păcat, dar asta e!“.

Citeşte mai mult pe Prosport

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )