Connect with us

Evenimente

Cinci şoferi s-au ales cu dosare penale din cauza alcoolului. În acest week-end, recordul aparţine unui dorohoian care a avut 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat

Published

on

politisti rutiera9iunie

La data de 26.07.2014, în jurul orei 00.50, a fost oprit în trafic, pe strada Uzinei din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 56 ani, din comuna Vlădeni, județul Botoșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 26.07.2014, în jurul orei 01.40, a fost depistat pe strada Oborul Nou din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiu. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 01.20, a fost oprit în trafic, pe strada Independenţei din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, un tânăr de 19 ani, din localitate, care conducea un autoturism.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 26.07.2014, în jurul orei 22.10, a fost oprit în trafic, pe DJ 208 C, în localitatea Vorona, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 40 ani, din orașul Salcea judeţul Suceava.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 27.07.2014, în jurul orei 12.35, un bărbat de 47 ani, din municipiul Botoşani, a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Rareş, din municipiu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor cinci conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad