Connect with us

Evenimente

Cinci şoferi s-au ales cu dosare penale din cauza alcoolului. În acest week-end, recordul aparţine unui dorohoian care a avut 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat

Published

on

politisti rutiera9iunie

La data de 26.07.2014, în jurul orei 00.50, a fost oprit în trafic, pe strada Uzinei din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 56 ani, din comuna Vlădeni, județul Botoșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 26.07.2014, în jurul orei 01.40, a fost depistat pe strada Oborul Nou din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiu. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 01.20, a fost oprit în trafic, pe strada Independenţei din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, un tânăr de 19 ani, din localitate, care conducea un autoturism.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 26.07.2014, în jurul orei 22.10, a fost oprit în trafic, pe DJ 208 C, în localitatea Vorona, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 40 ani, din orașul Salcea judeţul Suceava.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 27.07.2014, în jurul orei 12.35, un bărbat de 47 ani, din municipiul Botoşani, a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Rareş, din municipiu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor cinci conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )