Connect with us

Evenimente

Târg Agro-Zoo şi Balul fermierului botoşănean. VEZI când se vor organiza

Published

on

targ agrozoo17

Asociaţia Moldoovis în colaborare cu celelalte asociaţii din judeţul Botoşani vor organiza în toamna acestui an o nouă ediţie a Târgului Agro-Zoo. În plus, cu o zi înaintea târgului va avea loc balul fermierului botoşănean.

Ionică Nechifor, preşedintele Asociaţiei Moldoovis, susţine că intenţionează să organizeze ediţia din acest an a târgului, la sfârşitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie.

“În Consiliul Director al Asociaţiei Moldoovis am decis să invităm toate asociaţiile din agricultură şi instituţiile din domeniu, la o întâlnire la Staţiunea Popăuţi. Vom stabili data Târgului şi modul cum îl vom organiza. Un eveniment de genul acesta este foarte important pentru fermieri. Dacă îl vom face noi fermierii, el va rezista indifferent de cine va fi la guvernare. Ştim ce s-a întâmplat cu Festivalul usturoiului. A fost susţinut de un om politic dar în momentul în care Mihai Mălaimare a renunţat, acel eveniment nu a mai fost continuat de nimeni. Noi ne dorim ca acest eveniment să fie preluat de viitoarele generaţii”, a precizat Ionică Nechifor.

Cât priveşte balul fermierului, acest eveniment se va organiza cu o zi înaintea târgului. Cât priveşte locaţia, organizatorii au două variante. Fie la pensiunea Andreea, fie în incinta Staţiunii de Cercetare Popăuţi.

“Balul fermierului va fi cu o seară înaintea târgului. Prima ediţie a fost la Pensiunea Andreea de la Stăuceni. Ne gândim să organizăm în aceeaşi locaţie. Dacă vremea ne permite, vom închiria un cort şi îl vom face la Staţiunea Popăuţi”, a adăugat Ionică Nechifor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad