Connect with us

Evenimente

Moped furat din Italia, depistat la Baranca

Published

on

politiadefrontiera25aprilie

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au depistat un moped ce figura ca fiind declarat furat din Italia, condus de un cetăţean român.

În data de 22 iulie, în jurul orei 17.10 pe timpul efectuării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Baranca, un moped marca Piaggio, condus de cetăţeanul român, A. P.

În urma verificărilor specifice efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că mopedul figurează ca fiind declarat furat din Italia. Totodată lucrătorii noştri au mai stabilit faptul că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

Poliţiştii de frontieră au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire la furt şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere.

Mopedul în valoare de 2.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Darabani, în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad