Connect with us

Sport

Vezi cine e șahistul Botoșaniului

Published

on

sahisti mall

Duminică, 20 iulie, de ”Ziua mondială a șahului”, Uvertura Mall a organizat un concurs de șah județean. Peste 40 de jucători de șah botoșăneni s-au duelat pentru marele trofeu.

Competiția a fost una foarte strânsă și s-a desfășurat pe parcursul a mai bine de 7 ore. Trofeul cel mare a fost câștigat în acest an de Jenică Afloarei. Pe lângă marele trofeu, câștigătorul a fost premiat cu un voucher-cadou de cumpărături în oricare magazin din incinta Uvertura Mall. Pe locurile fruntașe s-au clasat, în ordine: Mihai Seremet, Cristinel Chelariu, Tudor Pricope, Daniel Bulgaru, Gheorghe Angelescu, Dumitru Fedor. La categoria copii, câștigătoarea a fost Ioana Zoițanu. Pe lângă trofeu, Ioana a fost răsplătită de Cine Grand cu o invitație la film pentru două persoane. Pe locurile fruntașe la categoria copii s-au clasat: Adriana Breșug, Ștefan Amănălăchioaiei, Tudor Maxim, Tiberiu Mădălin Ilaș, Rareș Maxim, Ștefan Harcotă.

Concurenții au fost răsplătiți cu trofee, diplome, vouchere de cumpărături și consumație în Uvertura Mall. Asociația nevăzătorilor Botoșani, partenera acestui concurs și Uvertura Mall le mulțumește tuturor participanților, îi felicită pe câștigători și le promite tuturor iubitorilor de șah din Botoșani mai multe evenimente dedicate sportului minții.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad