Connect with us

Sport

FC Botoşani – Viitorul 6-8 (După loviturile de la 11 metri) FC Botoşani părăseşte CUPA LIGII

Published

on

fcbotosani-viitorul7

FC Botoşani debutează în Cupa Ligii împotriva formaţiei Viitorul Constanţa într-un meci care se dispută pe stadionul formaţiei Rapid Bucureşti.

Viitorul Constanţa a început mai bine jocul şi în minutul 5 Mitriţă a ratat o mare ocazie. Acesta a scăpat singur cu Lazăr dar goalkeeperul botoşănean a respins în corner. În minutul 15 Tincu ratează prima ocazie a botoşănenilor. Fundaşul botoşănean a reluat cu capul din interiorul careului dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă. În minutul 20, FC Botoşani reuşeşte deschiderea scorului. Croitoru a centrat de pe dreapta iar Hadnagy a marcat din interiorul careului. Viitorul forţează şi după o perioadă de dominare reuşeşte egalarea prin Mitriţă. Jucătorul Viitorului a şutat din marginea careului şi l-a învins pe Lazăr.

Viitorul a început mai bine partea secundă şi în minutul 64 Mitriţă obţine un penalty. Daminuţă a marcat şi din minutul 66 Viitorul conducea cu 2-1. Bucuria jucătorilor lui Hagi nu a durat decât 6 minute. În minutul 72, Istvan Fulop a şutat şin marginea careului şi a reuşit să-l învingă pe goalkeeperul Viitorului. Finalul partidei aparţine botoşănenilor care au două şanse mari de a marca prin Vaşvari (80) şi Fulop (82). După 90 de minute scorul este 2-2 iar meciul intră în prelungiri.

Prelungirile încep cum nu se poate mai prost pentru FC Botoşani. În minutul 94, Patache încearcă să respingă o minge centrată de Daminuţă dar a trimite în propria poartă.

FC Botoşani reuşeşte egalarea în minutul 120 prin Florin Acsinte. Fundaşul stânga al FC Botoşani marchează din interiorul careului.

Meciul se decide la penaltyuri.

Începe loteria penaltyurilor:

4-3 GOL Mitrea

4-4 GOL Ianc

5-4 GOL Tănase

5-5 GOL Vaşvari

6-5 GOL Puţanu

6-5 RATARE Fulop

7-5 GOL Cârstocea

7-6 GOL Ivanovici

8-6 GOL Daminuţă

Echipele de start:
Viitorul: Balauru – C. Manea, Ţîru, Puţanu, Mitrea – Marin, Daminuţă, Benzar – Mitriţă, Rusu (62 Cioablă), Tănase
Rezerve: Buzbuchi, Nedelcu, Perju, Cioablă, Hodorogea, Cîrstocea, Vina

FC Botoşani: Lazar – Patache, Ghinga (45 Oltean), Tincu, Acsinte – Ianc, Vaşvari, Croitoru (91 M. Bordianu) – Fulop, Hadnagy (59 Batin), Ivanovici
Rezerve: Tiuţ, Oltean, Cîrjan, Codoban, Bordeianu, Atudorei, Batin

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad