Connect with us

Evenimente

Depistaţi conducând vehicule pe drumurile publice, deşi nu posedau permise de conducere

Published

on

politist rutiera 7mai

La data de 16.07.2014, în jurul orei 11.05, a fost depistat în trafic, pe DJ 282, în localitatea Dângeni, judeţul Botoşani, un tractor neînmatriculat, condus de un bărbat de 30 ani, din satul Hulub, comuna Dângeni, judeţul Botoşani.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat  şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În aceeaşi zi, în jurul orei 15.05, a fost depistată în trafic, pe un drum comunal din localitatea Timuș, comuna Avrămeni, judeţul Botoşani, o motocicletă condusă de un bărbat de 36 ani, din localitate.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că motocicleta nu era înmatriculată potrivit capacităţii cilindrice, iar bărbatul nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad