Connect with us

Evenimente

Telefon mobil recuparat de jandarm

Published

on

cartela telefon foto Realitatea

Sâmbătă seara, la ora 22.30, un echipaj de jandarmi s-a deplasat, în urma unui apel 112, în zona cartierului Plevna din municipiul Dorohoi, unde un bărbat reclama furtul unui telefon mobil.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii i-au depistat pe cei doi tineri care au sustras telefonul mobil, aceştia fiind cunoscuţi de către cel păgubit.

Tinerii, asupra cărora a fost găsit telefonul în urma percheziţiei corporale, au fost conduşi la sediul jandarmeriei în vederea luării măsurilor legale.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani le-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bunul sustras, în valoare de aproximativ 200 de lei, a fost restituit proprietarului.

Conform prevederilor articolului 229 din Noul Cod Penal, furtul calificat se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani.Jandarmeria recomandă cetăţenilor să apeleze în cel mai scurt timp şi cu încredere la numărul unic de urgenţă 112, în cazul săvârşirii unor fapte antisociale, pentru ca intervenţia forţelor de ordine să aibă loc cu promptitudine şi să aibă efectul scontat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad