Connect with us

Evenimente

Hoţi de animale prinşi de poliţişti

Published

on

politie arestat2

Duminică, la ora 04:50, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi aflați în serviciul de patrulare pe raza comunei Vârfu- Câmpului, județul Botoșani, au depistat doi bărbaţi care se ocupau de furtul animalelor.

Unul dintre hoţi are 45 ani şi este din orașul Vicovu de Sus, județul Suceava iar celălalt are de 57 ani şi este din municipiul Dorohoi. Cei doi au fost prinşi de poliţişti în timp ce transportau 3 bovine, fără documente de proveniență, motiv pentru care au fost conduși la sediul secției.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de 12/13.07.2014, bărbatul de 57 de ani s-a deplasat pe raza comunei Pomârla, de unde a sustras trei bovine proprietatea unui cetăţean din loc. Pomârla, aflate pe imaș, în valoare de 9.000 lei. A transportat bovinele sustrase  cu o autoutilitară condusă de către bărbatul de 45 de ani, pe traseul  Dorohoi – Vârfu-Câmpului, pe D.N. 29 A, fiind depistați de organele de poliție pe podul ce face legătura dintre comuna Vârfu-Câmpului și comuna Zvoriștea, județul Suceava.Prejudiciul a fost recuperat și restituit către partea vătămată

În cauză se efectuează cercetări față sub aspectul comiterii infracțiunii de ”furt calificat”, şi complicitate la infracțiunea de ”furt calificat”.

Față de suspecți  s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în ziua de 14.07.2014 să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad