Connect with us

Evenimente

Accident provocat de un „italian”

Published

on

upuurgentemajore

Ieri, la ora 0:20, un tânăr de 20 ani din com. Coțușca, jud.Botoșani, posesor al permisului de conducere eliberat de autorităţile italiene, a provocat un accident rutier soldat cu cinci răniţi.

Potrivit poliţiştilor, tânărul a condus un autoturism pe DJ 282, iar  la km 151 + 350 m, într-o curbă  la dreapta, pe o porțiune de carosabil acoperit cu aluviuni, create în urma ploilor abundente, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, fapt pentru care a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat în interiorul curții Consiliului Local Coțușca, pe cupolă, sprijinit de gardul clădirii.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane, cu vârste între 17 şi 20 de ani, pasageri în autoturism, care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Botoșani, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările față de conducătorul auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad