Connect with us

Editorial

Ipocrizia şi tupeul Împăratului Ţurcanu

Published

on

florinturcanu19martie

EDITORIAL Zilele trecute, Majestatea Sa Florinel I, Împăratul judeţului Botoşani, s-a trezit din nou vorbind fără să gândească prea mult. În stilul clasic, Ţurcanu i-a desfiinţat pe doi dintre colegii săi de partid care ocupă funcţii de manageri la instituţii din subordinea CJ-ului.

Primul a intrat în colimator Sorin Clim, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri. Împăratul Ţurcanu şi-a manifestat public nemulţumirea faţă de Clim. Ba mai mult l-a şi trimis specializare. La DGASPC. Acolo e un director senzaţional de bun, totul e perfect şi nu este nici cea mai mică problemă. Ce uită Împăratul Ţurcanu este faptul că la începutul anului a tăiat masiv din bugetul  Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri. A luat banii şi i-a dat la unii primari mai revoltaţi. Acum îi cere lui Clim rezultate în condiţiile în care Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri are cel mai mic buget din ultimii ani. Nici Viorel Iliuţă nu a scăpat de criticile Împăratului Ţurcanu. Este vorba de omul pe care Ţurcanu l-a băgat într-un scandal cu Portariuc. Iliuţă a renunţat la funcţia de viceprimar şi a acceptat să devină manager la Mavromati. A preluat un spital cu datorii uriaşe, cu lucrări neterminate şi o groază de probleme. A reuşit într-o oarecare măsură să pună lucrurile pe făgaşul normal dar nu a reuşit să îl mulţumească şi pe Împăratul Ţurcanu.

Culmea este că Ţurcanu a atacat doi directori care chiar au încercat să-şi facă treaba. Poate nu au muncit la fel de mult pentru partid dar asta este strict problema Împăratului şi a modului cum îi tratează pe toţi membrii PNL. Cât priveşte rezultatele muncii, nici Florin Ţurcanu nu se poate lăuda cu prea mari realizări. A promis multe, de la elicoptere şi până la drumuri, dar nu a reuşit nici măcar să finalizeze ceea ce a început Ţâbuleac.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad