Connect with us

Evenimente

Viteză și adrenalină la Uvertura Mall

Published

on

masina mall

Un spectaculos concurs de automodele va avea loc duminică, 13 iulie, începând cu ora 11:00, la ultimul etaj al parcării Uvertura Mall.

Vor putea fi admirate în acțiune automodele cu motoare electrice sau termice clasa 1/10 si 1/8. Știm că în Botoșani există pasionați care dețin automodele, în afară de cei care au confirmat deja. Dacă ești unul dintre ei nu ezita să te înscrii la acest concurs până pe 12 iulie la adresa: office@greenhorses.ro sau direct la locul de desfășurare, duminică, de la 10:00. Evenimentul se adresează pasionaților, curioșilor, celor mari și celor mici. Acest concurs  înseamnă un spectacol impresionant de viteză și îndemânare. Motoarele puternice vor reuși cu siguranță să ridice nivelul adrenalinei tuturor celor prezenți.

Evenimentul este organizat împreună cu Sierra Modellsport. Această companie din Botoșani are încă din 2001 modelismul ca activitate de bază (comercializare, servicii si producție) și continuă să-i pună pe primul loc pe pasionații de modelism din întreaga lume.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad