Connect with us
banner ad

Evenimente

Botoşănean arestat pentru ameninţare, distrugerea şi neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin

Published

on

politie arestat2

Ieri, poliţiştii din cadrul Biroului de investigaţii criminale-Poliţia mun. Botoşani, au dispus pe bază de ordonanță reținerea pentru 24 ore, în Arestul IPJ Botoșani,  a unui bărbat de 40 ani, din mun.Botoșani, cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de ”neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin”, ”amenințare” și ”distrugere”, constând în aceea că:

În data de 30.04.2014, a lovit cu picioarele în ușa de acces în locuința unei persoane  din mun.Botoșani, cauzând un prejudiciu de 700 lei.

În data de 24.05.2014, în jurul orelor 18:45, în timp ce se afla în fața blocului unde locuiește, o femeie a fost mușcată de gamba piciorului stâng de către unul dintre câinii comunitari care se află în grija suspectului, după ce acesta i-a asmuțit asupra sa. Femeia a suferit leziuni, pentru care a necesitat 12-13 zile de îngrijiri medicale. În același context, suspectul a amenințat-o că îi va incendia mașina și îi va sparge geamurile locuinței. În data de 01.06.2014, în jurul orelor 18:00, i-a distrus gemurile locuinței, cauzând un prejudiciu de 1.000 lei.

În data de 01.06.2014, în jurul orelor 19:00, suspectul a lovit cu piciorul în autoturismul unei persoane distrugându-i plăcuța din spate cu numărul de înmatriculare, masca din față și oglinda retrovizoare din partea dreaptă, cauzând un prejudiciu de 600 lei.

În data de 18.06.2014, în jurul orelor 16:15, în timp ce se afla pe b-dul Mihai Eminescu, din mun.Botoșani, suspectul a asmuțit doi câini pe care-i plimba în lese și care se află în grija sa, asupra unei persoane care a fost mușcată de genunchiul drept, pentru care a necesitat 12-13 zile îngrijiri medicale.

Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de luare a măsurii controlului judiciar față de suspect.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )