Connect with us

Evenimente

Sucevean trimis în judecată pentru că a încercat să dea mită unui poliţist botoşănean

Published

on

tribunal sentinta

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ilie Dumitru Cazac, de 34 de ani, din localitatea Marginea, jud. Suceava, pentru săvârşirea infracţiunii de „dare de mită”.

S-a reţinut că, în ziua de 10.04.2014, inculpatul a fost oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii Pomârla, jud. Botoşani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism. Întrucât acesta nu avea permis de conducere a oferit, drept mită, la doi agenţi de poliţie de frontieră, o bancnotă de 100 lei pentru a nu i se întocmi acte procedurale în vederea constatării infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

„Facem precizarea că sesizarea instanţei de judecată este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrunte principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad