Connect with us

Evenimente

Contrabandă cu țigări la Coțușca

Published

on

tigari in masina3

Ieri după amiază, ofițeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, au procedat la oprirea în trafic pe raza localităţii Nichiteni, comuna Coțușca, a unui autoturism condus de un tânăr de 26 ani, din satul Cotu Miculinți, comuna Coțușca.

Tânărul era împreună cu  soția sa şi transportau  1.180 pachete ţigări, de proveniență Republica  Moldova fără documente legale de proveniență.

În cauză urmează a fi efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”contrabandă calificată prin colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteaia”, prev. și ped. de art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86/2006 modificată prin O.U.G nr. 54/2010 cu aplicarea art. 274  din Legea nr.86/2006 modificată.

Cantitatea de  1.180 pachete țigări,  în valoare de 12.980 lei,  a  fost ridicată  și se continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei și a altor persoane implicate.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad