Connect with us

Politica

PONTA, CANDIDATUL PSD pentru COTROCENI. Premierul: “Sunt pregătit”

Published

on

ponta16mai920(1)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, va candida la alegerile prezidenţiale, Comitetul Executiv urmând să propună acest lucru Consiliului Naţional, convocat pentru data de 1 august, iar Congresul, stabilit pentru 6-7 septembrie, va valida candidatura, potrivit discuţiilor informale de la CExN.

Surse din PSD, participante la discuţiile informale de la Orăştie, au precizat, pentru MEDIAFAX, că Victor Ponta va candida la alegerile prezidenţiale, fiind singura nominalizare a partidului.

Potrivit discuţiilor informale din CExN, acest for va înainta propunerea ca Victor Ponta să candideze către Consiliul Naţional, unde se va face şi anunţul formal al acestei candiaturi.

Congresul partidului, care se va reuni la începutul lunii septembrie, va valida candidatura lui Ponta, au mai spus sursele citate.

Ponta: Sunt pregătit

Victor Ponta a declarat că la reuniunea informală de la Orăştie a liderilor PSD le-a spus colegilor că dacă există sprijinul lor, el este pregătit pentru o candidatură la Preşedinţie, menţionând că nu au existat presiuni pentru a candida, iar la 1 august va avea loc Consiliul Naţional

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad