Connect with us

Administratie

Urban Serv va mări tarifele la depozitul de deşeuri. VEZI pentru cine

Published

on

urbanserv920(1)

Conducerea societăţii Urban Serv intenţionează să majoreze tarifele la spaţiul de stocare a deşeurilor de la marginea municipiului Botoşani. Decizia vine în urma numărului mare de cereri venite de la societăţile de salubritate din judeţele Moldovei.

Reprezentanţii Urban Serv spun că între timp au primit solicitări şi din judeţul Neamţ pentru a permite aducerea deşeurilor.

„O comună din judeţul Neamţ ne-a trimis o solicitare să primim deşeurile la spaţiul nostru de stocare. Taxele sunt foarte mari. Şi noi ne gândim să mărim taxele pentru cei care aduc din altă parte. O firmă din judeţul Botoşani care avea datorii la noi, a încercat să ducă deşeurile în judeţul Iaşi dar a venit înapoi cu maşina plină. Taxa pentru o singură maşină era cât toată cantitatea de deşeuri adusă la noi într-o lună. Acela este un depozit privat. Cererea este foarte mare iar oferta e mică”, a declarat Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv.

Reprezentanţii societăţii de salubritate susţin că nu vor accepta prea multe firme care să aducă deşeurile la depozitul provizoriu şi asta deoarece aceste deşeuri vor trebui transportate ulterior la noul depozit de la Stăuceni.

„Noi avem autorizaţia pentru spaţiul de stocare de lângă fostul depozit, până în vara anului viitor. Nu va trebui să cărăm în alte părţi. Lucrul neplăcut este că tot ceea ce transportăm noi la spaţiul de stocare va trebui transportat la Stăuceni. Este o operaţiune suplimentară care implică costuri mult mai mari decât ridicarea gunoiului. Noi ne dorim să se deschidă cât mai repede depozitul de la Stăuceni pentru a transporta direct acolo”, a mai precizat directorul Urban Serv.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad