Connect with us

Sport

Leo Grozavu îşi definitivează lotul în acest week-end

Published

on

fcbt reunire9iunie (1)

Antrenorul principal al FC Botoşani va definitiva lotul cu care va aborba viitorul sezon de Liga I. Acesta a testat mai mulţi jucători de la startul pregătirii şi urmează să stabilească lotul de 26 de jucători care vor pleca în cantonamentul din Austria.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, susţine că jucătorii au făcut o pregătire foarte bună în cantonamentul de la Tg. Neamţ iar acum aşteaptă meciurile amicale din Austria. Oficialul botoşănean spune că lotul care va merge în Austria va fi cel cu care se va aborda turul campionatului.

„S-a muncit mult la Piatra Neamţ. Eu sper ca al doilea stagiu de pregătire să fie de bun augur şi Leo să poată contura echipa pentru meciul din Cupa Ligii şi prima etapă din campionat. Ne aşteaptă un sezon foarte greu. Toate echipele vor dori rămânerea în liga I. Lotul care va pleca în Austria va fi în proporţie de 99%, lotul cu care vom începe noul sezon. Mai aşteptăm încă un jucător de picior stâng. Ne dorim un fundaş central de picior stâng”, a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad