Connect with us

Administratie

Şefii operatorului de apă visează la POS Mediu 2. VEZI ce investiţii şi-au propus

Published

on

fetcu catalin

Reprezentanţii Consiliului Judeţean şi Nova Apaserv visează la accesarea unui nou megaproiect care să depăşească 100 de milioane de euro. Prin acest nou proiect ei vor să rezolve în totalitate problema apei şi canalizării în oraşele Bucecea, Darabani, Săveni şi Ştefăneşti.

La prima vedere, intenţia celor de la CJ şi Nova Apaserv este una lăudabilă dar rămâne de văzut în ce măsură vor reuşi accesarea de noi fonduri în condiţiile în care au fost mari probleme pe POS Mediu 1, un proiect care are şanse minime de a fi finalizat până la sfârşitului anului viitor.

„Lucrăm în prezent la faza următoare de investiţii care vor fi finanţate prin POS Mediu 2. Se vor executa lucrări de mare anvergură. Se va rezolva alimentarea cu apă, canalizarea şi epurarea apelor uzate în oraşele Bucecea, Darabani, Săveni şi Ştefăneşti. Am vizat şi noua aducţiune Bucecea – Flămânzi. Mai vizăm reabilitarea parţială a sistemului de alimentare cu apă Ştefăneşti – Truşeşti – Dîngeni pentru că acolo avem mari probleme. Masterplanul a fost depus la Ministerul Mediului în vederea aprobării”, a precizat Cătălin Fetcu, directorul tehnic al Nova Apaserv.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad